HANDY HOME dhz saniver bvba

HANDY HOME dhz saniver bvba

Korte historiek:

 

In juli 2000 werd Elsave Kruibeke overgenomen door Eric en Wych Haegeman en omgevormd naar DHZ SANIVER bvba, waarna ze DHZ SANIVER verhuisden naar de Molenstraat 195 in Kruibeke.

Om de klanten nog een betere prijs/kwaliteit te kunnen garanderen, werd DHZ SANIVER lid van de aankoopgroepering ORGA, later deel uitmakend van de overkoepelende organisatie MENO.

 

In april 2006 kwam Kurt Van de Graaf het team versterken. In 2014 werd DHZ SANIVER omgetoverd naar HANDY HOME dhz saniver: in amper 6 maanden werd het bedrijfsgebouw verdubbeld in volume, kwam HANDY HOME dhz saniver in het straatbeeld en werd het team uitgebreid met de komst van Stefanie Van Strydonck.

HANDY HOME dhz saniver staat voor een moderne doe het zelf zaak , met een breed assortiment dhz artikelen met de juiste prijs/kwaliteit verhouding en met een accent op de sanitaire wereld.

 

HANDY HOME dhz saniver streeft ernaar om onze klanten te adviseren en te begeleiden in de aankoop van de juiste materialen en gereedschappen. Daarbij is de enorme technische kennis van het personeel een belangrijke troef.

 

Voorstelling van het HANDY HOME dhz saniver team :

 

ERIC HAEGEMAN Zaakvoeder

KURT VAN DE GRAAF.

STEFANIE VAN STRYDONCK

 

 Wie zijn we?

kijk even en overtuig uzelf over ons aanbod!