HANDY HOME dhz saniver bvba

ASSORTIMENT

Handy Home Saniver staat synoniem voor een uitgebreid assortiment doe-het-zelf en tuinartikels, ruwbouwmaterialen en afwerkingsproducten.

WEBSHOP

Bekijk en shop online.

VERF/DECORATIE

Muur- en plafondverf, lak- en ijzerverf, grondverf voor gipskarton, hout en metaal. Vernis voor parket en deuren. Beitsen voor ramen, deuren en tuinhuisjes.

INTERIEUR

De laatste trends en originele ideeën voor je woning inrichting vind je hier.

GEREEDSCHAP

WIj bieden zowel de professional als de veeleisende particulier de juiste materialen: van elektrisch en pneumatisch gereedschap tot handgereedschap. Bekijk snel ons uitgebreide aanbod.

SANITAIR

Sanitair vergenoegt dagelijks vele primaire behoeften. Alle infrastructuur die wordt aangesloten op de waterleiding en geplaatst tijdens bouw- of renovatiewerken, is sanitaire uitrusting.

IJZERWAREN

In de afdeling ijzerwaren kan u terecht voor schroeven, nagels, bouten, draadstangen, moeren, gipsplaatschroeven. Wij bieden ook de bijhorende gereedschapskoffers aan.

ELEKTRICITEIT

Elektrisch materiaal voor de doe-het-zelver. bespaar tot 50% door je elektriciteit zelf te leggen. Elektrisch schakelmateriaal, domotica, verlichting.

HOUT

Bij ons vindt u een zeer groot aanbod aan hout en plaatmateriaal. Hout: Ruw, geschaafd en gedrenkt hout. Zeer groot gamma aan daktimmerhout. Plaatmateriaal: MDF, Spaanplaat, Multiplex, OSB, meubelplaat,...

BOUW

Ben je op zoek naar bouwmaterialen voor jouw doe-het-zelf project? Ben je met hout een afdak aan het bouwen? Ontdek ons ruim aanbod aan bouwmaterialen.

TUIN

Voor al uw klussen in de tuin vindt u bij ons het geschikte gereedschap: spades, schoppen, snoeigereedschap, tuinslangen. Dit alles van de bekende kwaliteitsmerken.

LEVERANCIERS